Like the sparkling Diamond

Sitter i skolan med Emmy på spanskan, vi hänger inte riktigt med men det funkar. Vi slutar om en timme, sjukt skönt. Undrar om jag ska gymma idag, är inte riktigt frisk än så det kanske inte är en bra idé. Vill kunna träna, man känner sig så sjukt trött och lat när man inte tränar.. Åh! Menmen, är sjukt taggad på att åka skidor på torsdag. Blev lite överraskad och glad när jag fick höra att tycobrahe (stavning) också skulle åka på torsdag. Jävlar va galet de kommer bli!

Kategori:
Anonym :

Innan sa du att du skulle åka skidor? Nu ska du helt plötsligt åka skridskor? Innan sa du att du skulle byta skola? Du har inte bytat skola verkar det som? Och du skrev för några inlägg sen att du skulle sluta skolan och börja jobba och sen ska du ut och skugga efter nya skolor? Alltså bestäm dig:)

Svar: Hej Anonym, sjukt hur du kan störa dig så mycket på vad jag gör och skriver. Har aldrig skrivit att jag ska åka skridskor? Ska åka skidor. Jag har inte bytat skola än, men jag ska göra det till hösten då jag har sökt in med mina betyg som de andra 97orna. Yes, jag ska ut och skugga, varför bry dig så mycket, lugn, de kommer, jag är inte den personen som har tidspress. Tar allt som de kommer ;)
daniella mullor

Kommentera inlägget här: