Harlem shake

Helgen

Helgen har gått sjukt snabbt! Fredagen spenderades med Molly och andra vänner. As skönt att bara softa på en fredag, kände att jag behövde ladda upp inför lördagen! Eftersom att jag var bjuden på två födelsedagsfester så blev de lite knepigt men det gick. Jag började hemma hos Amelie, vi hade as kul. Alla som var på festen fick varsin utmaning att utföra och där stod jag som en idiot och ba väntade på rätt tillfälle. Sen stack jag vidare till Sylvan, de blev lite konflikter , jag var inte inblandad. Sjukt synd att det blev så, men det var kul ändå ! Söndagen var det dop, jag och Molly jobbade tills efter 11 någongång nere på Jacob Hansens hus. Som ni läst så har jag haft en väldigt fullspäckad helg, det var faktiskt en riktigt rolig helg!

Kategori:

Bra dag, bra människor

Äntligen hemma efter en fullspäckad dag med massa skidåk. Det gick kanske inte så bra i början men tillslut fick jag till de. Emma gav upp efter 5 min men jag och Bea körde på som riktiga skidåkare. Efter några timmar orkade inte Bea mer så istället så fick jag åka med mina grabbar från Tyc, så sjukt kul att träffa de. Tillsammans med de så åkte jag typ 3 timmar, fett kul!  Fast det är mindre kul när man känner sig as duktig o så kommer de jävla töntarna och åker 1000 gånger bättre än mig, hmm. Aja, som sagt, väldigt lyckad dag! 10 av 10 ! Nu är jag äntligen hemma, trött och hungrig som satan. Så glad kag känner mig, helt sjukt !

Kategori:

So hard to find the right words

Ligger på golvet och kollar upp i taket, är det här mitt tonårsliv ska sluta? Svaret finns någonstans, men jag hittar inte vart. Har precis valt kläder till imorgon, nu jävlar ska de åkas skidor!

Kategori:

Lovely

Kategori:

One day closer

Sitter i soffan med min älskade hund, sann kärlek som aldrig sviker. Vaknade kl 4 inatt? Somnade tillslut om och vaknade vid 9. Jag har prov idag och börjar kl 12, har inte pluggat alls, får se hur de går. Imorgon gäller det, lilla jag ska äntligen åka skidor! Är faktiskt nervös, kommer säkert trilla 1000 gånger. Ähh, tyst daniella! Man måste ju kunna tro på sig själv , jag kan faktiskt åka skidor! Eller? Haha, hoppas ni får en fin snöig onsdag

Kategori:

Like the sparkling Diamond

Sitter i skolan med Emmy på spanskan, vi hänger inte riktigt med men det funkar. Vi slutar om en timme, sjukt skönt. Undrar om jag ska gymma idag, är inte riktigt frisk än så det kanske inte är en bra idé. Vill kunna träna, man känner sig så sjukt trött och lat när man inte tränar.. Åh! Menmen, är sjukt taggad på att åka skidor på torsdag. Blev lite överraskad och glad när jag fick höra att tycobrahe (stavning) också skulle åka på torsdag. Jävlar va galet de kommer bli!

Kategori:

Om man hade haft tur

Har precis varit och fixat mina naglar med Molly. Ska snart dra hemåt, måste plugga, har prov på onsdag! Sen på torsdag så ska vi till Hestra med skolan. De ska faktiskt bli sjukt kul! Måste bara hitta några fina skidkläder eller något.

Kategori:

You should let me love you

Åh Gud vad jag vill skriva av mig, om allting, men jag orkar inte just nu. Det kommer väll antagligen ikväll.. Känner mig ganska ensam. Tur fan att jag iaf har en person som älskar mig, Molly. Min allra bästa vän. Utan henne hade jag inte varit någonting, det är hon som får upp mig på jorden, det är hon som får mig att förstå att jag faktiskt är någonting. Åh Gud hatar att vara Daniella Mullor..

Kategori:

Fuck this shit

Har inget att säga, synd typ..

Kategori:

Friends are like stars, you dont always see them but you still know they are there for you

 
sååååå gamla bilder!