Memories will fade away deep in the dark

Jag har varit sjukt dålig på att uppdatera. Men det har hänt jätte mycket på sistone. Jag är full igång med min viktnedgång, andra vägningen imorgon. Det märks så himla mycket på mina kläder redan, och vänner ser också skillnad. Jag är så jävla stolt över att kolla på mig själv i spegeln, jag ser ju inte fet ut längre har jag insett, nu gäller det bara att hålla det. Jag var i stockholm i helgen och träffade mormor , några vänner och shoppade. Har haft en helt underbar helg. Lördagen var det bästa, sjukt värd resa ! Hade tänk visa vad jag har köpt inför hösten/vintern.
 
 
Underbar jacka med äkta päls från Moncler, favooriiiiiten!
Klackskor från Nilson shoes
Tröja från Hollister
150 cm lång äkta rävpäls, underbaaar!
Tröja från Hollister
 
Wilma:

Du inspirerar mig daniella! <3
Be strong

Anonym:

Hej , tycker inte du är alls fet eller ser tjock ut som du säger ! Du har en jätte fin kropp men det är bra att du aldrig ger upp med ditt mål till att bli smallare ! Men tjock eller fet är du dock inte ! Jag tycker att man sjölv ska vara nöjd med sin kropp och det felet man har vill man ändra på så håller med om att man vill göra sitt bästa för det man vill göra kan man göra ;)

sanna hyvärinen:

vart kan man handla hollister kläder i butik? :) bara sett dem på internet, kram

Svar: Hej! Det finns nog bara i stockholm men det kommer att öppna en hollister affär i malmö denna månaden tror jag :)
daniella mullor

<3:

Hejsan söt!! Tycker du borde blogga oftare med tanke på vilken grym blogg du har? ;) Undrar även var du köpt jackan och pris? Mkt fin! Puss och kram!

Anonym:

Hej, din rävpäls, vart har du köpt den? Den ser verkligen underbar ut! kram :)

Anonym:

vart har du köpt din jacka?

Anonym:

vill du sälja jackan? :)

Kommentera inlägget här: