I just wanna say

Memories will fade away deep in the dark

Jag har varit sjukt dålig på att uppdatera. Men det har hänt jätte mycket på sistone. Jag är full igång med min viktnedgång, andra vägningen imorgon. Det märks så himla mycket på mina kläder redan, och vänner ser också skillnad. Jag är så jävla stolt över att kolla på mig själv i spegeln, jag ser ju inte fet ut längre har jag insett, nu gäller det bara att hålla det. Jag var i stockholm i helgen och träffade mormor , några vänner och shoppade. Har haft en helt underbar helg. Lördagen var det bästa, sjukt värd resa ! Hade tänk visa vad jag har köpt inför hösten/vintern.
 
 
Underbar jacka med äkta päls från Moncler, favooriiiiiten!
Klackskor från Nilson shoes
Tröja från Hollister
150 cm lång äkta rävpäls, underbaaar!
Tröja från Hollister
 

If you want it, you have to work for it.


Det går bra nu!
 
Jag kämpar på som bara den, påväg mot en finare kropp. Vägde mig igår, och just nu älskar jag vågen. Har gått ner 2 kilo på 1 vecka! Hur underbart är inte det? Älskar känslan, det är värt att slit och stök. Imorgon tog jag den längre rundan, 1 mil. Riktigt jobbigt var det, men,  Keep going now. Ge mig gärna mer tips som fungerar, låt mig få veta!
      På fredag är det Stockholm igen, KBK! Ska åka upp med Ella som ska till sin EF återträff. Jag ska dock inte dit, ska bo hos min lilla mormor. Får se vad som händer där uppe, ska antagligen träffa Lidingö boysen. Det ska bli kul, så jävla sköna killar. Ska även se om jag hittar någon snygg vinterjacka där uppe, det finns ju lite fler affärer där än här i lilla skåne.

My motto, never give up

 
Nu har min träning börjat på riktigt, har kommit igång ordentligt. Har varit ute och sprungit varje dag minst 30 min och gått fram och tillbaka till skolan. Min kost har bestått av havregrynsgröt till frukost med en skivad banan i, lunch och middag så har jag bara ätit sallad och kött. Jag äter alltså inga kolhydrater och dricker inget annat än vatten, och inga mejeri produkter. Det går bra nu, har varit lite slapp i helgen men nu jävlar ska det köttas. På tisdag är det vägning, är så nervös , undrar verkligen hur det ser ut. Mer uppdatering kommer imorgon när jag vet hur mycket jag har gått ner. 

I'm in love with someone who I wanna be close to, and you know you're the one ♫


Den där killen ger mig så sjukt speciella känslor, som jag aldrig har haft förut. Men ibland säger det bara stopp, varför ens tveka? Jag vet att han är en toppen kille. I'M FUCKING WEIRD SOMETIMES!
 
Skolan rullar på. Veckorna går riktigt snabbt! Min träning är igång och nu ska jag fan gå ner i vikt på riktigt, har lagt på mig så jävla mycket. Hade behövt gå ner minst 15 kilo. Jag ska fixa det! Mitt ansikte ser ut som en fucking köttbulle och hela min kropp ser sjukt äcklig ut. Men nu ska jag kämpa som aldrig förr. Har ni några bra tips så får ni gärna skriva i kommentarsfältet! Så sjukt taggad på detta nu, LET'S GO ! mitt moto: never give up.
    Har snackat med rektorn på en annan skola nu 2 gånger och efter den 15 septemper kan han säga om jag kommer in eller inte. Det är det enda jag vill nu så jag hoppas som fan. Om jag kommer in på den skolan så kommer jag avslöja namnet på den för just nu känner jag inte att det är nödvändigt att säga. Ska ringa honom igen på Torsdag och då skulle jag få veta mer exakt, det enda jag vet är att jag tydligen har goda chanser att komma in. Kommer firas ordentligt i helgen om jag får ett ja. OCh jag kommer verkligen ta skolan på allvar då, fyfan.Jag är så nervös, jagvilljagvilljagvill!!! Nu väntar en 5,5 km springtur, eller så tar jag 7 km PW. Får se vad jag känner för.

♱ Sometimes love comes arround and knocks you down ♕

 

Always push your limitsSitter i skolan nu, gick hit idag. Det var faktiskt inte alls långt, ca 1,5 kilometer. Det tog mig 15 minuter och äntligen ska lektionen börja. Jag måste kämpa nu, men var har jag viljan? Får väl klara mig igenom denna dagen med 3 timmars natur och 2 timmar svenska, sjukt kul!