Baby you're the best in the whole wide world

 
Det går bra nu. Idag har jag tränat på riktigt bra! Var ute och sprang på stranden + i skogen i 1 timme! Sjukt bra träning men jag är inte klar för idag än. Jag ska nämligen ut och springa intervaller i 20 min, brukar hinna 4 km på den tiden. Har köpt hem äppelcidervinäger tabletter som jag ska äta 2 gånger per dag och som hjälper mig att hålla mättnadskänsla och ökar fettförbränningen. Får se hur de går! Fungerar det så ska jag självklart köpa hem mer. Idag vägde jag mig och vågen svek mig, jag står stilla. Så får det INTE bli, måste gå ner mer. Jag är så sjukt motiverad nu och får inte ge upp, jag kommer inte ge upp.
Matilda:

vad är det för tabletter dom var köper man dom? :)

Svar: Hej Matilda! Det är äppelcidervinäger tabletter! Det hjälper att bränna mer fett och så att din mättnadskänsla håller bättre. Min mamma köpte dem till mig, men jag antar att dem går att köpa i kanske matbutiker eller hälsovårdsbutiker, kanske apotek! Men du kan ju fråga personalen i en vanlig butik om dem har det :)
daniella mullor

A:

Hej snygging! Undrar hur du tar hand om din hy och hur du slipper alla finnar/orenheter? Snälla svara :)

Svar: Men hallå ''A'' ! Vissa har tur och jag antar att jag är en av dem, har helt enkelt aldrig haft finn problem. Det kan ju komma i senare ålder, när jag har kommit in i puberteten osv.. men en sak som jag gör som motverkar är .1. Jag äter för det mesta nyttig mat
2. Jag använder inte puder, foundation eller liknande
3. Jag försöker att vårda mitt ansikte med ansiktsmask eller vanlig hudkräm någon gång i veckan för att den ska hålla sig fuktig.
Hoppas att du fick ett bra svar på din fråga :)
daniella mullor

Malin F:

Du får gärna berätta sen hur det funkar för dig. Har nämligen funderat själv på att beställa sådana kapslar.

Svar: Hej Malin! Självklart ska jag berätta om det fungerar!
daniella mullor

Emma:

du måste ändå tänka att när du tränar så kommer det ju till muskler som också väger & de siffrona på vågen bara är ett nummer, tycker du ska mäts istället & gå efter det. Hade jag iaf gjort. Men kämpa på, verkligen! Funkade tabletterna?
Kram

Svar: Smart där! Men jag har dock slappat efter med träningen, ska försöka komma igång igen! Ja tabletterna var riktigt bra! Man kände sig mättare och det höll längre, ingen aning om det påverkade viktnedgången men jag tyckte dem var bra!
daniella mullor

Kommentera inlägget här: