The best feeling ever is to throw myself in my wonderfull bed

Vad ska man säga? Att vara normal är tråkigt
 

Sometimes its hard to follow your heart

 
Sitter med linnea i sängen nu och myser! Vi ska snart kolla på efterlyst. Idag har det varit världens bästa dag,hade matteprov i 2 timmar men förvånadsfullt så klarade jag det rätt bra. Har pluggat, varit i stan, tränat, ja, hunnit med rätt så mycket och jag känner mig allmänt glad. Mår toppen, det går bra i skolan och jag älskar mitt rum, här får ni några bilder på min nya UNDERBARA säng! Nu är jag TAGGAD INFÖR LOVET! Åh!

MY DREAM JUST CAME TRUE

Efter en lång och hemsk helg så kommer jag hem till detta , mitt rum är helt omgjort, har fått in världens underbaraste säng på 1,90. Jag kan inte beskriva hur tacksam jag är. Tänk er själva känslan att bli så himla överraskad. Helt otroligt hur en säng kan göra en så lycklig, hela mitt liv är jobbigt men helt plötsligt känns allt så ljust. Nu ska jag försöka plugga lite och kanske komma i sängen och sova, får se om jag kan koncentrera mig.
Bilden är tagen med min datorkamera och därför suger kvallen, imorgon kommer bättre bilder på denna skönhet, puss

Sometimes love comes arround and it knocks you down

Åh helt död efter en sjukt jobbig helg.
Rån och skit inblandat, hoppas på en bra vecka. Har så jävla många blandade känslor som inte går att förklara, panik.

Kategori:

I miss you so much, ASSHOLE.

 
Det finns så många tomma ord, jag är så förvirrad.
 
Livet rullar på , jag har börjat plugga på riktigt nu och det går så bra! Jag kan verkligen när jag vill och försöker. Nu satsar jag A. Nej jag ska inte överdriva, men självklart vill jag ha så höga betyg som möjligt. Jag vägde mig idag och förvånades då jag hade gått ner trotts att jag varit sjuk och inte hållt igång lika bra. Men det gör mig bara starkare, jag kan klara det här! I helgen åker jag upp till Stockholm och det ska bli mysigt. Ska träffa underbara mormor och träffa lite härligt folk, blir nog någon runda i den fina staden också. Måste kolla på nya vinterskor?
Nu ska jag lägga mig och läsa en bok vi har i svenska. Idag kommer jag att somna med ett leende på läpparna.

I still feel the same but the same is just so different

 
Klok mening från en klok person!
 

You haven't failed until you stop trying

Jag vet att jag kan om jag vill. Ändring på allt, ska börja ta skolan på allvar också då jag inser att jag faktiskt har det bra på thorén med underbara människor runt om mig, även fast det är lite stökigt kanske..
Nu är det bara posstiva tankar som ska finnas i min lilla skalle. Tror jag ska ner och sola med Linnea ikväll, det kommer bli så skönt. Behöver min bruna färg då jag inte trivs i att vara blek. Det finns så mycket jag vill skriva, men inte kan eller vågar. Det finns 10380138 tankar inom mig som aldrig kommer bli besvarade, allting är så svårt men jag försöker ständigt försöka se det ljusa i allt.

SOME INSPIRATION ✳

Hitta motivationen till att träna kan vara svårt men jag läste på en av mina favorit träningsbloggar idag där hon la ut sina motivationstips. Så jag skriver de här och de kommer ifrån http://lifebyeleonore.shapemeup.se/

Mina tips för att komma igång och hålla motivationen uppe:

 • För det första, du måste ha ett mål som du vill uppnå! Googla runt på nätet och kolla efter det du tycker ser bra och framförallt sunt ut! Vill du kan du dela upp det här målet i delmål –> alltså små mål som tar dig till det stora målet!
 • Den andra saken som också är viktigt är att planera in sin träning i sitt vardagliga liv och göra detta till en rutin. Avsätt tid till att faktiskt ta hand om dig själv, prioritera och planera helt enkelt!
 • För det tredje, investera i kläder & skor. Du kan inte träna i stora tunga joggingbyxor och Converse tex (det gör ont varenda gång jag ser detta) utan besök tex Intersport och få hjälp med ett par riktiga dojor som är bra för just dina fötter! Kostar en slant men hellre det än ett par kassa knän, en investering helt enkelt. Billigare och helt okej träningskläder kan du hitta på H&M.
 • När man ska börja träna är det viktigt att ta det lugnt i början, risken för skador är nämligen hög eftersom kroppen är otränad. Det är väldigt individuellt kring vad man tycker är kul: om det är gruppträning, löpning, träna själv, powerwalks etc. När jag skulle sätta igång varvade jag powerwalking med lite lättare löpning. Gå alltså inte ut för hårt, du kan inte tex springa milen efter en vecka, så funkar det liksom inte. Men jag brukar säga att man både ska konditionsträna och styrketräna, det vinner man mycket på!
 • En timme räcker när det gäller hur länge man ska träna. Tränar man 2-3 timmar får du inga resultat. Tänk smart och träna rätt!
 • Ät mat! Det är viktigt att äta när man tränar, annars har kroppen inget att förbränna. Mycket grönsaker, kött, fisk och fågel är fina grejer. Brunt ris och rotfrukter m.m är även det bra grejer. Ca var 3:e timme och små portioner 5-6 ggr / dag rekommenderar jag, förbränningen hålls igång och du blir inte lika lätt sötsugen. Du kan även unna dig något extra gott på helgen tex, det förespråkar jag. Vi är bara människor och vi lever bara en gång!
 • Och så var de det här med resultaten. Det går inte över en natt, inte över en vecka, möjligtvis någon månad tar det innan du ser någon skillnad. Det tar tid för kroppen att vänja sig vid nya förändringar. Bli inte ledsen/arg för att du inte får resultaten, fortsätt träna och äta rätt så kommer dom till slut att visa sig. Och framförallt, ge inte upp!
 • Det kommer att göra ont ibland, träningsvärk kommer också finnas där men ni vet, no pain no gain. Det går över, träna ändå och se framåt och inte bakåt.
 • Leta inte efter ursäkter, du förstör bara för dig själv, ingen annan bryr sig om du tränar eller ej, enbart du själv.
  http://lifebyeleonore.shapemeup.se/
 
 
 
Jag har börjat komma efter med träningen och kosten nu, därför kände jag att det kunde sitta fint med lite motivation. Nu ska jag köra om igen! Jag får fan inte ge upp, men det är så sjukt jobbigt när allt inte går som det ska runt omkring mig och min vardag. Men jag har lovat mig själv en sak och det är att jag MÅSTE gå ner och fortsätta, jag kan och ska klara det. Från och med imorgon börjar allvaret igen!

Dream it, wish it, DO IT!

Drömkroppen, OH YES!
Herregud, jag döööööör. Hennes kropp är ju något av det snyggaste jag har sett, vill verkligen se ut såhär. Jag sätter detta som mitt mål, jag kan och ska klara det. Helt sjukt hur fint det är, hon är inte pinnsmal och inte heller överviktig, hon har kurvor men ändå platt och fast. Vad väntar jag på? Snart är du miin !

Do it harder, better and faster.

 
Idag känns det bra, jag började dagen med engelska och efter det hade vi idrott, sprang 4 km. Det kändes såå bra efteråt. Just nu är jag påväg till stockamöllan där en fullspäckad helg väntar. Har en tränings helg denna helgen, FULLT ÖS. Ska också plugga, eftersom att jag känner att jag kaaanskee ligger lite efter med läxorna osv. Så taggad inför denna helgen, let's go!

Dreams will come true

 
Idag började jag kl 1. Innan jag gick till skolan så körde jag ett lätt pass i trapporna, upp och ner , ner och upp.
Snart är min engelska lektion slut, efter det har vi matte och sen slutar vi kl 16.15. Efter skolan blir det stress, ska ta mig till stan och byta lite saker sen kl 17.00 har jag dans. Får se om jag hinner springa ikväll. Dålig uppdatering idag, sorry

Everything happens for a reason

 
Men godmorgon, nu sitter alla uppradade vid sina skolbänkar och lyssnar på sin sjukt tråkiga lärare. Vi har kommunikatuon nu, okej jag behöver inte överdriva, så tråkigt är det inte. Min favorit lärare har vi på denna lektionen, fan vad han är bra. Inatt var det sjukaste, jag drömde om en person som jag aldrig snackar med. Hela drömmen var jätte random, men på något sätt var det en bra dröm. Fattar bara inte varför min hjärna gör så ? Kanske är svårt att lista ut men det var jätte konstigt.
   Igår tränade jag riktigt mycket, vardagsmotionen är 3 km gång , från hem till skolan och från skolan till hem, 1,5 km per gång. Sen när jag kom hem så sprang jag 7 km, och innan jag gick och la mig tog jag intervaller på 4 km. Jag kände verkligen på min kropp när jag körde intervaller att jag var slut. De sägs att man ska göra mer än vad man klarar av, och så var det, sprang tills det kändes att jag skulle spy. Känslan efter är ju helt obeskrivlig, LOVE IT! Men jag körde också annorlunda träning på 7 km rundan, sprang på stranden 3 km . Det var det värsta, det kändes i hela kroppen och det var skitjobbigt att springa på stenar och sjögräs, men det var lätt värt det. Det här inlägger blev rätt så långt men jag kände att jag ville skriva av mig idag, Jag avslutar med en liten puss till er alla! PUSS

Baby you're the best in the whole wide world

 
Det går bra nu. Idag har jag tränat på riktigt bra! Var ute och sprang på stranden + i skogen i 1 timme! Sjukt bra träning men jag är inte klar för idag än. Jag ska nämligen ut och springa intervaller i 20 min, brukar hinna 4 km på den tiden. Har köpt hem äppelcidervinäger tabletter som jag ska äta 2 gånger per dag och som hjälper mig att hålla mättnadskänsla och ökar fettförbränningen. Får se hur de går! Fungerar det så ska jag självklart köpa hem mer. Idag vägde jag mig och vågen svek mig, jag står stilla. Så får det INTE bli, måste gå ner mer. Jag är så sjukt motiverad nu och får inte ge upp, jag kommer inte ge upp.

You're one day closer ☑

Längesen jag uppdaterade. Sitter i skolan och har snart haft svenska i 3 timmar. Denna helgen har bara varit lugn, jag har förstört mitt hår och känner mig sjukt ful. Jag skulle färga det blond och det gick lite snett, men jag ska fixa det när mitt hår har fått vila lite. Denna veckan kommer vara min tränings vecka. Jag kommer köra extra hårt denna veckan för att det var lite slappt förra veckan. Så nu jävlar, kommer inte ge upp nu när jag har kommit en så bra bit på vägen. Då blir det uppdatering varje dag denna veckan. LET'S GO!