I just need a break from life

Adrenalinet rusar igenom kroppen, jag känner det ända ut till fingertopparna. Ilskan kryper fram och jag vill skrika, men jag finner ingen styrka. Vet inte vad jag ska ta mig till. Det här inträffar för många gånger, det kan inte vara bra. Varför just jag? Åhhh , förlåt för detta rage dampet men jag har så mycket i mina tankar just nu. Tur att jag iaf har något som lyser upp det jobbiga, mitt hjärta dunkar för dig.

Kategori:

You know that you are a star

Kategori:

Friiidaaaaaaaaaaaaaaay

Jag är ledsen, det är fredag men jag har absolut ingenting att göra. Får väl se vart kvällen tar mig, men än så länge så har jag inget planerat. Vi slutade 11 idag, riktigt skönt. Men smart som jag är så vaknade jag kl 9 när vi började 8.15. Jag har nu konstaterat att jag har väldigt mycket att tänka på, mitt liv är ganska upp och ner. BUT IM STROOONG!

Get ready for the weekend

 
 
Jag vill bara påminna er med två sköna låt om att det snart är helg!

They say what dont kill me, can make me stronger

 
Just nu sitter jag och försöker göra min matteuppgift, ska försöka fixa ett A. Den ska lämnas in imorgon innan kl 12, jag fick den för en timme sen, men jag kan klara det! Jag satt och funderade medens mitt hår kom upp i tankarna, jag hatar mitt hår som det är just nu, måste göra något, på bilden va det fint och oslitet. Nu är det fult och slitet, usch va dum jag var!

I choose you

Låten säger ju verkligen allt, så jävla skön.
 
Helgen har gått snabbt och jag har gjort många roliga saker. Nu ligger jag i sängen och funderar på om jag ska börja plugga, har en jättestor inlämningsuppgift tills imorgon och jag har inte ens börjat.. tur att jag är ledig iaf. Imorgon ska jag plugga och antagligen iväg på ett väldigt viktigt ärende. Har så fruktansvärt mycket ångest över skolan. Men jag vet att jag klarar det, om jag nu ska gå kvar..?
 
 

They say life is a battlefield

 
Kände för att bjuda på 2 bilder till.
Nu sitter jag frusen som en pinne i soffan, så sjukt kallt ute! Var ute i 2 timmar! Kändes dock som 15 min men tiden gick otroligt snabbt. Det var skönt men som sagt , väldigt kallt. Men det var nyttigt, fick rätt så mycket pratat med honom. Jag som måste plugga, skulle ju verkligen göra det ikväll, men kände att promenaden var viktigare. Nu ska jag lägga mig i sängen och läsa min svenska bok. Det är onsdag imorgon vilket är underbart skönt!

Love until we bleed

 
Har precis varit på en photoshot vid stranden, här får ni ett smakprov av bilderna. Dagen har varit sjukt seg, skulle ha pluggat men tror ni jag har gjort det? Nä, inte ett skit har jag fått gjort. Maten står snart serverad och efter det så ska jag plugga, städa och ut på en promenix med en kompis. Vad tyckte ni om bilderna? själv så blev jag rätt så nöjd?

Shine bright like a diamond

 
Ligger i min säng och njuter av min studiedag, snart ska jag sätta igång med plugget...
 

Victoria Secret

Men hallå älsklingar, välkomna till mitt liv! Tro mig, ni kommer att trivas.

Kategori:

Time for a new start

Allting går ju verkligen upp och ner. Jag har i helhet haft ett underbart lov. Många saker har hänt, både roliga och mindra roliga. Jag vet inte vart jag står nu. Allting känns så jobbigt. Jag har slappat efter med träningen så sjukt mycket nu, har bara tappat all motivation helt och hållet. Men eftersom att jag vet att den finns där så är det hur enkelt som helst att komma igång igen. Jag ska börja gymma, ska bli biff!
  Vi har jätte mycket i skolan nu, så jag kommer verkligen behöva den här veckan till att hinna med allting. Ikväll kommer jag få resultatet från mitt matteprov, får se hur det går. Jag tror faktiskt det har gått helt okej, mer än halva klassen fick F och jag hoppas verkligen inte att jag är en av dem. Nu ska jag snart gå hem. Funderar på om jag ska ta min blogg till en nivå högre? Alltså blogga varje dag , flera gånger?