Home sweet Stockholm I've missed you !

Hejsan allesammans! Just nu ligger jag i sängen på hotellet! Resan hit startade i Helsingborg kl 12 och det blev ett tåg till Göteborg sedan fick jag byta tåg mot Stockholm. Klantigt av mig så tog jag fel tåg men jag kom fram till Stockholm försenad 1 timme, vilket inte gjorde något. Var nyss ute på en Spansk restaurant och åt god mat. Hotellet är fett chill, gym, pool, jacuzzi och massor med skojjjjiiga saker. Imorgo kommer bildbomb från hotellet och Stan. Ska möta min mamma imorgon och vi ska vara i stan, såå nervös jag är. HAr som sagt inte träffat henne på över 1,5 år! Nu ska jag chilla vidare, glöm inte kolla imorgon när jag ger er en fucking BILDBOOOOMB!

Now you're just somebody that I used to know

Baby you light up my world like nobody else

Dagen idag var fett seg, hela skolan var och spelade basket turnering i Norreheden. Mitt lag kom till semifinal och tillslut fick det laget som vann möta lärarna. Det gick ju sådär får jag säga. Efter det hämtade jag min Iphone som jag får ha sålänge tills jag köper en ny Iphone 4s. Gjorde även V mina naglar och det tog 3 jävla timmar. De var nog de segaste timmarna i mitt liv. Imorgon ska jag äntligen få träffa min mamma som jag inte har träffat på över 1,5 år. Så senare ska jag packa en väska och sen är det bara en resa till Stockholm väntar! Jag kommer att blogga när jag är i Stockholm som bara den, det blir shopping, mys och massor med skoj. Jag kommer hem på Fredag kväll och då hoppas jag att hela helgen redan är fullbokad med bara roliga saker, förväntar mig att någon av mina fina vänner smsar mig och säger att något roligt händer. Min älskade Matilda kanske ringer och då blir de sjuka kvällar som vi alltid får. Nu ska jag fixa inför imorgon, kanske gör ett kvällsinlägg sen.

Where it was dark now there's light. Where there was pain now there's joy. Where there was weakness, I found my strength

Jag och Molly har haft en mysig dag idag. Imorgon väntar en fullspäckad dag med en basket turnering. Får se hur det går, man får ju hoppas på det bästa! Min mobil är helt trasig nu, hade en gammal LG som var skitdålig, har haft den i 2 år nu och den klarade tydligen inte mer.. får väl hoppas att jag får en Iphone 4s i födelsedagspresent! Fyller år om mindre än en månad nu! WIOHOOO. På onsdag åker jag till Stockholm och jag ska äntligen få träffa min mamma! Hörs imorgon!

My heart is refusing me


Sommaren är snart här och jag fyller år om en månad, skolan är snart slut, jag ska träffa mamma som jag inte har träffat på 2 år, jag har fina vänner, jag har fått tillbaka min bästavän som jag älskar grymt, jag är glad, jag har mognat, jag är på en förändring, Ser ni så många saker det finns just nu att vara glad över? Wiho!

Idag ska jag till Mollys konfirmation och sedan får man se hur de blir, sticker antagligen till sundspärlan men Matilda o gänget. Jag har så många bilder nu så det gäller att blogga på, vilket jag ska försöka göra.
puss

Aint tell me I cant.

Har ingenting att skriva om, så det får bli bilder som vanligt.

When life gives you a hundred reasons to cry, show life that you have a thousand reasons to smile.


Jag har inte mycket att säga förutom att mitt liv är kaos.
Ska försöka blogga mer, funderar på en liten bloppis, vad säger ni? svara gärna i kommentarsfältet.