Jag saknar dig så fruktansvärt mycket.

Den otäckaste känslan som går att ha är absolut saknad.
När man saknar en person så fruktansvärt mycket så att man inte vet vart man ska ta vägen.
När man sitter i sin ensamhet och bara tänker på personen, och alla fina stunder tillsammans.
Det som plågar en mest är att det inte går att sluta tänka på personen.
Personen finns med dig hela tiden, dygnet runt i dina tankar.
Inte minst på natten när du drömmer, det är för att ditt hjärta försöker uppfylla dina önskningar och om de inte går att göra det när man är vaken så händer det på natten, för att göra själen lycklig på något sätt.
Det är så svårt att se personen för när ögonen möts så blir man knäsvag.
Det enda man vill göra är att spola tillbaka tiden när man kände sig trygg och omtyckt av personen.
Skulle kunna göra vad som helst för att ha det som förut.
Men om man en gång har hittat kärlek emellan två personer så är det mest troligt att man hittar tillbaka till varandra eftersom att det finns någonting med personen som man faller för. 
Jag vill ha tillbaka dig, för saknaden är så stor.
Jag skulle kunna vara vad som helst för dig
Du gör mig galen för allt med dig är så perfekt.
If it's meant to be, it WILL be

It's hard to forget someone who has given you so much to remember

Inget att skriva idag.
Tänkte ha en ny bloppis!
vad tycker ni? svara i kommentarsfältet.
JA/NEJ 

I hate myself for still waiting for u..

 
Har inte så mycket att skriva.
Dansuppvisningen på Helsingborgs festivalen gick bättre än vad jag trodde!
Snart börjar skolan.. orkar egentligen inte. Men man måste ju?
Just nu sitter jag och chattar med några underbara människor. Ska försöka dygna med ralle, haha.
Ja, kände att bloggen behövde uppdateras!
PUSS 

Belinda

Fuck you and fuck her too!

Jag klarar mig utan dig så jävla bra
 

Igår var kaos! Jag och mina fina tjejer stack till landskrona och hade det riktigt kul! Vi såg maskinen och det var verkligen kaos. Idag blir det samma sak, vi ska dra till landskrona och göra ännu mer kaos. Vi ska se på Pandadapanda. Nu ska jag städa mitt rum , duscha och fixa till mig . Ska sätta på högsta musik och börja tagga inför ikväll! Ha det bra, puss

You are my dream there's not a thing I wont do ♥

Kärlek gör mig galen
 
Igår låg jag i sängen HELA dagen, ingen mat, bara sömn. Kändes som det behövdes, kärlek gör fan ont. Menmen på kvällen kände jag att jag var tvungen att röra på mig så jag stack till Laura och det var fan kaos. hahahha jag trillade 2 gånger utomhus, 1 gång över Laura. Jag mosade henne, haha men vi skrattade hela tiden som vanligt, alltid kul med den tjejen. Sen fick jag träffa saknade Louise som har varit i Slovenien. Idag har jag spenderat min tid med älsklings Laura. Blir att övernatta med henne ikväll och vi ska nog träffa de coola killarna en liten stund också. Snart blir det matdags! Åh gud vad jag saknar min älskade Molly! Om jag har räknat rätt så är det exakt 1 vecka kvar tills hon kommer hem! Fan va jag längtarrrrrr. Nu ska jag gåå, puss på din tå!

You are perfect for me

 

Feels like I'm drowning without your love

Jag är fast i dig men jag tror inte att jag vet vad jag ger mig in på, jag skiter i folks åsikter men på något sätt tror jag inte att du kommer behandla mig som den prinsessa jag förtjänar att bli behandlad som. Hon andra kanske passar bättre? Im fucking confused..
 
Livet rullar på. Mycket är jobbigt nu men det fungerar. Tappat mitt sommarkort + 500 kr, känns inte så kul. Jag är allmänt deppig. Finns inte så mycket att säga nu. Jag har panik på livet, vill fan inte bli vuxen. Men åh, saknar pappa och mamma. Orkar inte denna skiten längre. Förstår inte varför jag är den som ska ha det såhär. Nä nu ska jag  inte va sån . På tal om något helt annat så måste jag börja bajsa pengar för att det är så mycket jag behöver. Ett nytt busskort för att kunna åka någonstans, annars får jag cykla överallt. EN JUSTIN BIEBER BILJETT! Sen måste jag ha en Iphone 4s för min mobil är kaos. Sen vill jag ha en ny väska, nya kläder och ja massa saker. Jag har kommit på en sak. Man ska fan inte satsa på folk som inte är äkta, för det är dina äkta vänner som alltid finns där när du behöver dem som mest. Igår var det fett fint väder, love ! Men aa idag ska jag väl bara ligga o deppa för just nu är jag inte på humör alls. Tack till er som kollar och kollar efter uppdatering på min blogg även fast jag nästan aldrig bloggar, det är sånt som får en att bli glad.