Stockholm stad

Just nu ligger jag i sängen och planerar inför nyår. Det kommer bli så kul! Idag var jag på stan och köpte nyåroutfiten, eller? Träffade älskade Cornelia och efter några timmar tillsammans i Stockholms yran så åkte vi hemåt med några påsar var. Åh, jag verkligen älskar Stockholm ! Så jävla nirre! Ska lätt flytta hit om 2 år. Hoppas att alla ni mår bra. Puss

Kategori:

Merry Christmas! ❄

Just nu sitter jag i bilen påväg till Tunmeberga. Vi ska äta julbord där. Jag hade ingen aning om vad jag skulle a på mig så det fick bli en svart underbar klänning! Jag blev riktigt nöjd med min outfit och utseende idag, äntligen något som blev bra. Undrar hur det ser ut med julklappar i år, har ju inte varit så snäll så jag antar att jag inte får något. Men julen är inte till för att få paket, man ska va med de man älskar och bara mysa, men tyvärr blir det inte så heller. Vad ska man göra när det inte alltid är som man vill, jo, man får accepterar och se det positiva. Puss på er mina fina läsare, hoppas verkligen att i alla fall NI får en underbar med mycket paket och familjmys.

Kategori:

We all have our little secrets

Wondering if you may be the one

Santa Claus is coming to town

Still so young

Kom nyss till skolan med hela 30 min försening, var tvungen att åka ner till min bror och ta farväl. Han åker iväg till Australien i 1 månad, hur toppen låter inte det? Själv så får jag va kvar i kalla Sverige och frysa ihjäl. Nu är det inte alls många dagar kvar till lovet drar igång. Det blir en tur till Stockholm , åker dit antingen den 25 eller den 26. Hemresan får bli den 30 för jag vill ju inte missa nyår i Skåne! Just nu har jag riktigt mycket stress på skolan, håller ju på att ta igen allting och det är rätt så tufft, men jag klarar det.

Bloppis?

Har fått förfrågningar om att ha en bloppis igen.. varför inte? Har så mycket kläder som jag aldrig använder så vad tycker ni? Sånna fall laddar jag upp kläderna antingen ikväll eller imorgon! :D

I hate how much I really need you

 
Sitter i skolan och planerar hur min vecka ska se i ut i plugg.. Har ganska mycket att ta igen kan jag säga. Åh har inget att skriva. sorry..
 

sunday again

Den här helgen har gått så sjukt fort, har fått gjort allt men inget av det som jag skulle fått gjort. Kan beskriva denna helgen med 4 bokstäver, BÄST, det firar vi med en bildbomb!!!!!
För övrigt så är jag typ tom, har inget att åstadkomma med. Är bara så jävla glad för alla mina underbara vänner, ni får mig att må bra. Den här helgen har verkligen visat hur mycket jag behöver er. Jag är ledsen för min dåliga uppdatering. Det var någon som frågade om jag kunde visa mina pälsar och jo visst kan jag göra det. Så imorgon får ni antingen en video eller bilder på mina pälsar.
 

I see perfection in stars

Skolan rullar väl på, vi ska snart ha 2 timmars matte. Är inte alls taggad! Det är snart heeelg, så sjukt. Ikväll får ni ett nytt videoinlägg. Korta inlägg är det som gäller nu, bilderna säger ju det mesta. Jag kan säga att jag är beroende av stjärnor, det är i dem jag hittar min frid.

-

 

Lying in a bed of snow

 
Vaknade upp och möttes av kylan, mitt fönster var öppet, men har ingen aning om hur eller varför. Snön ligger kvar på marken och himlen är en blandning av rött och blått. Just nu sitter jag med en handduk omvirad rung mig, har precis kommit ut ur dusche. Jag börjar kl 10.05 idag, så himla skönt! Nu måste jag sätta fart om jag ska kunna hinna. Jag tror det blir en julklappsjakt idag, alltså en runda på väla. See ya

Mitt rum!

Fuck normality

Fade into darkness like it never happend

Bild sen i somras i vackra Stockholm
 
Legat inne hela dagen eftersom att jag är sjuk, måste plugga men det blir fan aldrig av!
Har legat och planerat jul och nyår, det kommer bli så sjukt. Tiden går så jävla snabbt, förstår inte hur det kan gå till. Saknaden inom mig växer för var dag, gamla vänner och familjemedlemmar försvinner. Det gäller att leva i nuet och fokusera på de saker som får mig att må bra vilket jag gör. Det är snart helg och då kan jag äntligen andas ut igen.
 
 

Hope will find you

Idag är jag  hemma från skolan, känner mig inte alls bra. Vaknade med hals och huvud ont. Jag ska ändå försöka plugga lite då det behövs. Är så sjukt glad över att jag fick så många tittare igår. Det är sånt som får mig att fortsätta blogga. Eftersom att så många tyckte att jag skulle fortsätta med videoinlägg så kommer de komma upp några i veckan. Hoppas att ni har det bäst, ta åt er av bilden och tänk igen texten, för det är så sant.

REKORD!!

Jag blev så sjukt förvånad precis, videoinlägget gjorde succé! Jag har hela 1294 visningar idag! Känns som att jag ska börja göra videoinlägg istället eller vad tycker ni? Skriv gärna vad ni tycker , ja/nej. För er som missade videoinlägget så finns det i mitt tidigare inlägg.

Svaren på frågestunden..

Mitt första videoinlägg! Tack för alla frågar, det var faktiskt kul! Har har ni svaren på frågorna, hoppas ni blev nöjda.
puss på er
 

Frågestund

Varför inte? Tänkte köra en frågestund och för första gången svara med ett videoinlägg! Så fråga vad du vill så svarar jag så utförligt jag kan! Let's go!

Flyger iväg som ett pappersflygplan

Julen närmar sig och veckorna flyter på. Har riktigt mycket i skolan men har inte orken att göra skiten. Helgen har varit toppen, har träffat folk som jag inte sett på väldigt lång tid. Jag såg att jag hade fått en kommentar av ''anana'', väldigt smickrande, bara så du vet så ser jag att du bor i Munka Ljungby vid Ellen berga vägen. Hihi, lite kul iaf. Denna veckan ska bestå av träning och plugg, måste plugga igen det mesta. Min älskade lillebror börjar bli så stor nu. Det känns som om det var igår när han föddes..
 
 
 

New year

Yes, jag har hittat min Nyårs outfit! Jag MÅSTE köpa dessa skönheterna, går inte att beskriva min kärlek till er!