Vad vore jag utan dig min vän?

Gokväll! Nu j*vlar har jag fått igång min blogg så här ska det bloggas! Eskii, lite överdriv. Fattas fortf lite detaljer i min blogg, men det kommer med tiden. Har presic ätit klart middagen, vi fick lite gäster nu på kvällen så vi har ätit grillat kött och till efterätt smaskig äppelpaj. Supergott tycker jag! Just nu sitter jag här och försöker få till ett bra inlägg. Det smäller förfullt i danmark, eftersom jag bor presic vid vattnet mellan danmark o sverige ser jag varenda liten smäll på den vackra himmlen. Det är 3 gången denna veckan danskarna smäller, måste kolla upp vad dom firar!
Clara skulle ringt mig för 3-4 timmar sen... detta eviga väntandet. Hon har nog glömt mig som vanligt.
Nu hade jag tänkt gå och lägga mig och kolla på någon mysig film. Hoppas alla ni därute sover gott, det ska iaf jag göra. Eller ja, försöka. Sen får vi ju se hur bra det går på en skala.
riktigt söta tjejer tycker jag.. vad tycker du?

jag har tröttnat på att vara likadan..

Nu är det såhär att jag hade tänkt börja blogga, tror jag kommer vara aktiv varje dag bara jag lär mig hur allt har funkat och kommer in i vanan att blogga. Nästan alla vänner har klagat på mig, men nu har jag ju skapat en blogg!? Nu är det fredag iaf, skulle nog träffa Clara och Månne imorgon. Helg, gud vad skönt. Dessa veckorna går så himla fort nu i 9an. Men det är ett helvete i skolan. Så mycket plugg som man måste hinna med o planera. Sen finns det ju också vissa personer som gillar att förstöra o störa sig på folk, men sånna personer finns ju överallt. Nu ska jag försöka fixa mer med bloggen så den ser lite hemtrevlig ut! P.K