I'm in love with someone who I wanna be close to, and you know you're the one ♫


Den där killen ger mig så sjukt speciella känslor, som jag aldrig har haft förut. Men ibland säger det bara stopp, varför ens tveka? Jag vet att han är en toppen kille. I'M FUCKING WEIRD SOMETIMES!
 
Skolan rullar på. Veckorna går riktigt snabbt! Min träning är igång och nu ska jag fan gå ner i vikt på riktigt, har lagt på mig så jävla mycket. Hade behövt gå ner minst 15 kilo. Jag ska fixa det! Mitt ansikte ser ut som en fucking köttbulle och hela min kropp ser sjukt äcklig ut. Men nu ska jag kämpa som aldrig förr. Har ni några bra tips så får ni gärna skriva i kommentarsfältet! Så sjukt taggad på detta nu, LET'S GO ! mitt moto: never give up.
    Har snackat med rektorn på en annan skola nu 2 gånger och efter den 15 septemper kan han säga om jag kommer in eller inte. Det är det enda jag vill nu så jag hoppas som fan. Om jag kommer in på den skolan så kommer jag avslöja namnet på den för just nu känner jag inte att det är nödvändigt att säga. Ska ringa honom igen på Torsdag och då skulle jag få veta mer exakt, det enda jag vet är att jag tydligen har goda chanser att komma in. Kommer firas ordentligt i helgen om jag får ett ja. OCh jag kommer verkligen ta skolan på allvar då, fyfan.Jag är så nervös, jagvilljagvilljagvill!!! Nu väntar en 5,5 km springtur, eller så tar jag 7 km PW. Får se vad jag känner för.
C:

Ät ALDRIG någonting efter klockan 9 det sätter sig direkt!!
Jag gick ner 3 kilo genom det :)

Svar: okej, tack för tipset! :)
daniella mullor

Anonym:

Gud du är så jäkla vacker! Så satans söt
Varför säger du så om dig själv? Du är världens sötaste ju!
Daniella ser upp till dig, be strong!

Svar: aw, va söt! sånna här kommentarer som gör mig glad tusen tack, kul att höra att du ser upp till mig! kram
daniella mullor

Monya:

Hej! Du är hur vacker som hälst vännen. Spelar ingen roll då vill änden gå ner i vikt, och det är skit bra att du börjar redan nu. Jag gick ner 13 kilo på en och en halv månad. Känns som om en hel annan människa, mår bättre, stor självförtroende. Kanske låter pinsamt att jag fick så här stor självförtrånde men tro mig eller ej det fick jag! Allt blev så bra med livet. Jag läste inlägget du skrivit så vet jag hur det känns, därför vill jag dela med mig hur jag gjort. Kör på Lchf, spring löpande i bara 30 min. Jag lovar du klarar det! Klar jag det så klarar du det. Tro på dig själv! Lycka till! Fråga på för jag är en öppen person! Har andra tips jag gjort under den månaden så fråga! /Monya

Svar: Hej Monya! Vad kul att du har lyckats så bra. Jag kämpar på som bara den och ska också lyckas. Jag är ute varje dag och springer 30-40 minuter och äter bara kött och sallad, dricker bara vatten och jag går fram och tillbaka till skolan varje dag. Jag ska inte ge upp när jag redan har en bra start! Tusen tack för allt ,
daniella mullor

CN:

Vilket huvud den där C längst upp här. Visa källa på att metabolism (ämnesomsättningen) slutar verka efter klockan 9 HERREGUD det var fan det sämsta jag någonsin hört i hela mitt liv.

Riktiga tips: Ät mindre. Känner du att du ofta är hungrig köp koffein, dmaa eller effedrin så stillar det hunger. Du orkar även prestera mycket mer under tränings passen. Du kan även införskaffa Reductil vilket gör att du inte alls kommer känna någon hunger fast det gör tyvärr så att du knappt kommer orka träna heller. Så koffein, DMAA eller effedrin är mina tips och tänk bara på att äta mindre. Det är viktigare att hålla nere på maten än att träna.

Exempel:
joggar du en mil förbränner du 750 kalorier.
Skippar du 120 gram choklad så får du inte i dig de 750 kalorierna.

Vad är enklast dra ner på maten eller springa?

Svar: Oj vad komplicerat allt lät! Men tack för tipsen, ska tänka på det !
daniella mullor

Kommentera inlägget här: